Från Årsmötet 2017

Årsmötet den 13 mars förflöt enligt planerna, som det brukar heta. Stadgarna ändrades så att vi nu kan välkomna tidigare kolleger som varit anställda inom SDS-koncernen minst 10 år och som fyllt 55 år. Man behöver alltså inte vara pensionär! Känner du någon, så tipsa om oss!

Styrelsen fick ansvarsfrihet och föreslagna ledamöter valdes; Mona Hardenberger lämnade över kassörsskapet till Gudrun Håkansson och Aino Östergren ersätter Sven-Olof Gunnarsson som revisorssuppleant. I övrigt omval.

Efter mötet höll Daniel Rydén ett trevligt och lite ovanligt föredrag kring vad vi inte vill äta. Mycket uppskattat av 41 närvarande medlemmar. Daniels bok, ”en fiende på tallriken”, finns att köpa i bokhandeln och på nätet.

Karin Sixtensson tog minnesbilderna

Senaste kommentaren

20.04 | 18:17

Kära goa Ingrid.. Många samtal och diskussioner har det blivit tidigare år som ibland lett till en artikel i SDS om händelser i Lunds kommun. Kramis Pip

01.03 | 14:53

Hej, är samordnare för en tänkt tur med S/S BORE våren 2022. Intresserade är Flottans män, Svenska Flottans Reservofficersförbund, Malmö Sjöfartsförening samt ytterligare någon förening.

08.01 | 09:33

Hör av dig på lund62@gmail.com

07.01 | 20:47

Bäste Göran
Jag vill så gärna prata med dig om Antoon...
G

Dela den här sidan